Lid Worden?

In bijna elk gezin is wel een dambord aanwezig en wordt er wel eens gedamd. Toch is het helaas maar zelden dat niet-clubspelers zich als nieuw lid aanmelden. Blijkbaar is de drempel erg groot om naar een damvereniging te stappen.
Toch willen wij nog graag benadrukken dat iedereen van harte welkom is om eens bij Damvereniging Excelsior Harlingen een kijkje te komen nemen en wellicht een partijtje mee te spelen.
Alles is geheel vrijblijvend en wij verwachten niet dat een nieuwkomer zich direct bindt als lid.

De eerste weken kunt u rustig aankijken of u definitief lid wilt worden.

Wees ook niet bang dat u zich niet kunt meten met het spelniveau op onze vereniging.
Natuurlijk zult u in het begin veel partijen verliezen, maar daarvoor is alle begrip. Immers al onze huidige spelers hebben
datzelfde ondervonden toen zij begonnen te dammen in verenigingsverband.
U zult zien dat uw spel snel verbetert.
Het lidmaatschap bij onze damvereniging heeft een aantal voordelen in vergelijk met andere sporten:
· Het verschijnen op de clubavonden is geen verplichting! Als u onverhoopt niet kunt komen of zelfs regelmatig niet de gelegenheid hebt, dan komt u gewoon niet. Afmelden is vanzelfsprekend.Wanneer u deelneemt aan of u zich ter beschikking stelt voor een 4, 6 of 8-tal, dan wordt er natuurlijk wel een goede onderlinge afstemming verwacht.

· De contributie is laag en u heeft verder geen materiaal, sportkleding enz. nodig.
· Dammen kunt u uw leven lang. Dat betekent dat jong en oud bij ons heel goed samengaat.
Hou je van dammen en gezelligheid kom dan eens langs bij Damclub Excelsior Harlingen!!!Aanmelding kan bij de secretaris, per telefoon of per e-mail Gewoon naar de clubavond komen, kan natuurlijk ook. Op de eerste avonden kan vrijblijvend worden meegedaan.

Contributie senioren €80,00 op jaarbasis, jeugd (voortgezet onderwijs t/m 18 jaar) €30,00 per jaar Jeugd (basisschool) €20,00 per jaar.