Bestuurlijk nieuws

Beste damvrienden,

Onderwerp: afspraken op de korte ledenvergadering van 24 januari 2023,

Beste leden,

We hebben de volgende beslissingen genomen:

1. We beginnen met een nieuwe interne competitie, die tot de zomer alleen enkel wordt uitgevoerd. In de komende najaarsvergadering beslissen we op grond van het aantal leden dan of we deze dubbel maken of niet voor het maken van een passende jaaragenda.
  2. Omdat er meer competitievormen zijn en een competitie in een ander seizoen kan eindigen dan waarin deze begonnen is (zoals de nieuwe interne) wordt het lastig om een clubkampioen voor een seizoen aan te wijzen.

Beslissing: er is een kampioen voor elke competitievorm, dus niet meer per seizoen.

Je kunt dus in één seizoen verschillende kampioenen hebben: één voor elke sneldamavond,   Rapidcompetitie en interne.

Aan alle 9 leden is de uitnodiging van de vergadering toegestuurd, alle momenteel actieve leden (7 personen) waren aanwezig. In die uitnodiging is de aanleiding tot de beslissingen al aangegeven en ter vergadering nog eens toegelicht.

De huidige dubbele interne wordt binnenkort door 7 spelers afgerond. Er wordt in de rest van het seizoen nog minimaal 1 sneldamavond en nog minimaal 1 Rapidavond georganiseerd.

Gevolgen beslissingen:

Onze competities kunnen niet meer afgebroken worden door een volgende onderbreking zoals corona, maar hooguit onderbroken zodat we na een pauze (incl. de zomer) verder kunnen gaan  waar we gebleven zijn.

Het streven blijft er wel op gericht om een in seizoen zoveel mogelijk wel af te ronden, omdat het ledental met de zomer kan wisselen.

Groet

Jan Stelwagen