22-3-2022

Hierbij de uitslagen.

Klaas – Koop 0 – 2

In de opening werd wat afgeruild, hierna ontstond ruimte op het bord. Klaas koos de randen en Koop nam het centrum. Koop kreeg vanuit zijn sterke centrum een voorpost die voor problemen bij Klaas zorgden. Later kreeg Koop middels een zetje een schijf voorsprong. Hierna hield Koop een sterke voorpost die Klaas behoorlijk hinderde. Toen Koop een doorbraak naar dam forceerde was er voor Klaas geen houden meer aan.

Johan – Rinze 2 – 0

Johan kreeg vanuit de opening door een aantal ruilen naar voor een groot tempovoordeel. Hierdoor kon hij een hoge randschijf nemen met spannend spel. Helaas maakte Rinze een foutje wat hem een schijf kostte. De overgebleven stand was voordelig Johan. Toen Johan later kon doorbreken naar dam, hield Rinze het voor gezien.

     Jan – Dick 1 – 1

Een semiklassieke opening waar beide spelers wel raad mee wisten. Trucs werden van beide kanten doorzien. In een 8 om 8 stand was de situatie nagenoeg gelijkwaardig waarbij Jan een kwartier tijdsvoordeel had. Niet genoeg om een een neutrale stand op winst te mogen hopen. Na nog een paar zetten bood Jan remise aan, dat werd geaccepteerd.  

Voor de Rapide Elle –  Marco 1 -1

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Home